Marvel nyerőgép játékok

2012.05.03. 13:11 nyerőgép játékok

A Marvel az a márka, ami egyet jelent a képregényhősökkel. Pókember, Hulk, A fantasztikus Négyes, Vasember, Penge, és még sok-sok történet, ami ma már nyerőgépek formájában is elérhető a neten.

Mielőtt belemerülünk a témába, rögtön kifejteném ezzel kapcsolatban a véleményem. Vagy legalábbis a lényegét leírom. A Marvel nyerőgépek erősen lehúzós játékok. Lentebb olvashatod miért gondolom ezt.

Nem új dolog ez. A játékokat folyamatosan fejlesztik. A Microgaming, ami a legnagyobb online kaszinóhálózat szoftver szállítója, havonta legalább 3 új játékot dob be piacra.

A nyerőgépek újabb és újabb témákra készülnek, és egy ideje nem újdonság, hogy máshonnan ismert történetek legyenek a játékok alapjai. Olyan nevek, amik egyébként is vonzzák az emberek. Például a pókember őrület. A pókember egy ismert dolog, képregényből, moziból, stb. A kaszinóba is oda teszik, az emberek pedig kattintanak rá.

Szóval, amit eléd tesznek, az van. De ha oda teszik a pókembert az nem véletlen. Nem véletlenül promózzák annyira ezeket a játékokat. Sok embert vonzanak, mert ismerősek máshonnan. Ésszerű hát, ha a kaszinó ezeken a játékokon igyekszik minél többet kaszálni.

Mivel a nyerőgép a legkevésbé stratégikusan játszható játék (legalábbis az átlag ember számára), ezért ésszerű, ha alacsonyra állítják a megnyerhető összeget. Ez nagyjából az oka, hogy a sokat reklámozott nyerőgépeken nem is nagyon lehet nyerni. De persze nem lehetetlen, sőt! Ha olvasod a blogomat, akkor megértheted, hogy miért mondom ezt. Tömören, csak azért, mert vannak bizonyos időszakok, amikor megnyílnak a pénzcsapok, és lehet nyerni, szinte akármivel. És olyankor ezek a népszerű játékok is adják a nyereményt.

Szólj hozzá!

Címkék: marvel

Ebben a blogban

2012.05.03. 13:10 nyerőgép játékok

A legjobb internetes nyerőgépeket fogom kicsit bemutatni. Rögtön kezdem majd azzal, hogy kicsit bemutatom a legnépszerűbb vonulatokat.

Beszélek majd arról, hogy milyen nyerőgépek léteznek... Mit jelentenek az olyan kifejezések, mint free spins, bonus, max bet, stb, amikkel minden kezdőnek meg kell ismerkednie.

Beszélünk majd arról, hogy mi a különbség a szokványos játéktermi nyerőautomaták, és z internetes kaszinók nyerőgépei között. Mi a különbség a slot és a video slot között.

Arról is írok majd, hogy melyek a legnépszerűbb játékok a neten. Hogy milyen kaszinó platformok léteznek, és azokban milyen játékokat találhatunk.

Hogy a kaszinók milyen kifizetési rátával üzemeltetik a gépeiket, illetve hogy a különböző játékok között ez hogyan osztódhat meg.

Beszélek majd arról, hogy szerintem melyek a lehúzós játékok, és melyek azok, amelyeken könnyebben lehet nyerni.

Arról is szó lesz, hogy milyen kaszinókban érdemes egyáltalán játszani. Hogyan lehet biztonságos, korrekt kaszinót találni. Természetesen az ingyenes játékokra kihegyezve mindent.

Több év online játék tapasztalata kerül kifejtésre a blogban, ami remélem hasznos lesz azoknak, akik érdeklődnek az ilyen játékok iránt.

Stratégiák nyerőgépekhez

A blogban foglalkozunk majd a nyerőgép stratégiákkal is. Arról, hogy milyen a helyes bankrollmenedzsment a nyerőgép játékosoknál. Hogyan lehet csökkenteni a kockázatokat, csökkenteni a veszteségeket, és maximalizálni a nyereményeket.

Érdemes olvasni, ha rajta vagy a témán. Remélem hasznos lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: nyerőgép