Marvel nyerőgép játékok

2012.05.03. 13:11 nyerőgép játékok

A Marvel az a márka, ami egyet jelent a képregényhősökkel. Pókember, Hulk, A fantasztikus Négyes, Vasember, Penge, és még sok-sok történet, ami ma már nyerőgépek formájában is elérhető a neten.

Mielőtt belemerülünk a témába, rögtön kifejteném ezzel kapcsolatban a véleményem. Vagy legalábbis a lényegét leírom. A Marvel nyerőgépek erősen lehúzós játékok. Lentebb olvashatod miért gondolom ezt.

Nem új dolog ez. A játékokat folyamatosan fejlesztik. A Microgaming, ami a legnagyobb online kaszinóhálózat szoftver szállítója, havonta legalább 3 új játékot dob be piacra.

A nyerőgépek újabb és újabb témákra készülnek, és egy ideje nem újdonság, hogy máshonnan ismert történetek legyenek a játékok alapjai. Olyan nevek, amik egyébként is vonzzák az emberek. Például a pókember őrület. A pókember egy ismert dolog, képregényből, moziból, stb. A kaszinóba is oda teszik, az emberek pedig kattintanak rá.

Szóval, amit eléd tesznek, az van. De ha oda teszik a pókembert az nem véletlen. Nem véletlenül promózzák annyira ezeket a játékokat. Sok embert vonzanak, mert ismerősek máshonnan. Ésszerű hát, ha a kaszinó ezeken a játékokon igyekszik minél többet kaszálni.

Mivel a nyerőgép a legkevésbé stratégikusan játszható játék (legalábbis az átlag ember számára), ezért ésszerű, ha alacsonyra állítják a megnyerhető összeget. Ez nagyjából az oka, hogy a sokat reklámozott nyerőgépeken nem is nagyon lehet nyerni. De persze nem lehetetlen, sőt! Ha olvasod a blogomat, akkor megértheted, hogy miért mondom ezt. Tömören, csak azért, mert vannak bizonyos időszakok, amikor megnyílnak a pénzcsapok, és lehet nyerni, szinte akármivel. És olyankor ezek a népszerű játékok is adják a nyereményt.

Szólj hozzá!

Címkék: marvel

A bejegyzés trackback címe:

https://nyerogep-jatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr984486245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása